Soita: +358 9 7552 650
Lataa esite Katso video

Koneistuspalvelut

Konekantamme soveltuu erinomaisesti vaativien keveiden ja keskiraskaiden tuotteiden ja tuotekokonaisuuksien valmistamiseen. Voimme valmistaa joustavasti proto-, 0-sarjat ja sarjatuotteetkin. Materiaaleina alumiinit, kuparit, messinki, titaani, HST ja muut teräslaadut sekä erilaiset muovit.

Koneistamomme on monipuolinen ja nykyaikainen. Moderni konekantamme koostuu yli 25 erikokoisesta ja -tyyppisestä CNC-työstökeskuksesta ja sorvista. Käytössämme on 3-, 4- ja 5-akselisia työstökeskuksia, vaakakarainen palettikone sekä 5 kpl Mazak Integrex -monitoimisorveja, joilla onnistuvat myös erittäin vaativat kappaleet.

Käytössämme on mittahuone sekä asianmukaiset mittakoneet ja laitteet laadunvarmistukseen. Uusinta teknologiaa olevat CAD/CAM ohjelmistot, joilla pystymme käsittelemään piirustuksia ja malleja. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme on valmis vastaamaan kaikkiin koneistukseen ja valmistukseen liittyviin haasteisiin. Terveysteknologian korkean laatutason tuotteiden lisäksi teemme myös vaativia koneistettavia osia esim. aseteollisuudelle.

Toimimme kiinteässä yhteistyössä tytäryhtiöidemme kanssa ja pystymme tarvittaessa hyödyntämään heidän erikoisosaamistaan ja kapasiteettiaan eri valmistuksen aloilta. Raskaammat koneistukset sekä hitsattavat tuotteet voimme toimittaa yhteistyössä tytäryhtiömme Konepaja Santalahden kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää