0
logo
logo
background image

Yritys

background image

Tarkkuuskoneistus – CNC-jyrsintä ja CNC-sorvaus.

background image
background image

Yritys

Tarkkuuskoneistus – CNC-jyrsintä ja CNC-sorvaus.

Yritys

location marker iconEspoo, Riihimäki, Urjala
carousel image

CNCenter Oy on vaativaan koneistukseen, ohutlevy- ja putkituotteisiin sekä näiden yhdistelmiin erikoistunut alihankintakonepaja ja sopimusvalmistaja, jonka liikevaihto on n. 10 M€ ja henkilökunta n. 85 henkeä. Yhtiön pääpaikka on Espoon Kauklahdessa ja muut toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä ja Urjalassa.

Espoon ja Urjalan yksiköissä sijaitsevat yhtiön koneistuspalvelut sekä niihin liittyvät muut palvelut. Levy- ja putkimaiset tuotteet valmistetaan Riihimäen tehtaassa. Valmistamme erittäin monipuolisesti erilaisia koneistettuja, vesi- tai laserleikattuja, sahattuja, särmättyjä, taivutettuja, putkimaisia tai levymäisiä tuotteita sekä tuotekokonaisuuksia ja osakokoonpanoja. Tuotteet voivat sisältää mekaanista kokoonpanoa, hitsausta, maalausta tai muuta pintakäsittelyä. Tuotteisiin ja tuotekokonaisuuksiin voi liittyä myös hiontaa, kiillotusta sekä kokoonpanoa, varastointipalvelua sekä komponenttien ostopalvelua. Valmistamamme tuotteet ovat tyypillisesti erittäin mittatarkkoja ja esteettisesti vaativia. Pääraaka-aineitamme ovat eri teräslaadut (mustat ja ruostumattomat), erikoisteräkset, alumiinit, kuparit, messinki sekä erilaiset muovimateriaalit.

Osa- ja tuotevalmistuksen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista alihankintapalvelua. Oma suunnittelumme auttaa tuotteen suunnittelussa ja valmistettavuudessa. Teemme myös erilaisia projektitoimituksia esimerkiksi julkistilojen kalustuksiin, katsomoihin ja vastaaviin metallirakenteisiin.

Asiakaskuntamme tuotteita ovat mm. paperikoneet, koneet ja laitteet, terveysteknologian laitteet ja instrumentit, tutkimuslaitteet ja analysaattorit, myymälä- ja julkiskalusteet, katsomorakenteet, teollisuusventtiilit, vaihteistot, sähkö- ja laitekaapit sekä erilaiset kotelorakenteet, nostin- ja kuljetinjärjestelmät, erikoisajoneuvot ja työkoneet, traktorit ja kiskokalusto, aseteollisuuden tuotteet sekä laivat ja satamalaitteet.

CNCcenter Oy on osa Laiho Industries -metalliteollisuuskonsernia. Laiho Industries Oy on vakavarainen, suomalainen metalli- ja konepajateollisuuteen keskittynyt yritysryhmä. Konserniin kuuluvat yritykset ovat laaja-alaisesti metallituotteiden parissa teollista toimintaa harjoittavia yrityksiä. Konsernin pääliiketoiminta-alueina on ovat alihankinta- ja sopimusvalmistus, HELA-tuotemerkillä valmistettavat tuotteet vesi- ja lämmitysjärjestelmiin sekä erilaiset venttiilit ja putkistoliittimet.

Laiho Industries -konsernin hallinto sijaitsee Porissa, jossa toimii myös tytäryhtiö Heikki Laiho Oy. Konsernin yhteenlaskettu liikevaihto on 23 M€ ja henkilökuntaa 150 henkeä.